Links

Ikkevoldelig Kommunikation (IVK) - Girafsprog 


Her finder du en række links til andre relevante oplysninger om Ikkevoldelig Kommunikation eller tilbud om kurser. 

Min internationale side www.kirstenkristensen.com

Foreningen Livsberigende Kommunikation:
www.livkom.dk 

Himmelbjerggården er et nyt inspirationscenter i Ry, hvor Foreningen LIVKOM holder en stor del af sine kurser i Ikkevoldelig Kommunikation. www.himmelbjerggaarden.com 

Rosenlund Kurser er et kursussted på Nordfyn, hvor der holdes kurser i Ikkevoldelig Kommunikation. www.rosenlundkurser.dk 

Rosenlund Forlag ejes af mig, Kirsten Kristensen. På forlaget udgives bøger og andet materiale om Ikkevoldelig Kommunikation i samarbejde med mine kollegaer. Den seneste udgivelse er denne bog: Spiritualitet i praksis.
www.rosenlundforlag.dk

Her finder du min svenske ven og kollega Marianne Göthlin. Siden 2005 har vi samarbejdet om IVK-kurser for lærere, pædagoger og forældre. Siden 2007 har Marianne desuden været gæstelærer på vores 2.års IVK-træningsforløb.
www.skolande.se

Institute for Empowring Communication Mine kolleger i Leslie Ritter-Jenkins og Myra Walden i Chicago, USA.
www.empoweringcommunicationinc.net

Sammen med min tyske ven og kollega, Gerhard Rothhaupt, afholder jeg 1- og 2-årige IVK træningsforløb i Tyskland. Og i januar holder vi kurser på Teneriffa.
www.visionenundwege.de 

The Partnership Parent tilbyder kurser for forældre der ønsker at skabe et forhold til deres børn baseret på kærlighed, tillid, respekt, omsorg og forståelse.
www.thepartnershipparent.com

Her finder du min ven og kollega Leena Maija Hurme, som jeg har arbejdet sammen med siden 2003, hvor vi arrangerede den første IVK familieuge på Rosenlund sammen med Karsten.
www.nvcfinland.fi 

Her kan du finde navn og adresse på de CNVC certificerede trænere i Danmark. Hvis du er interesseret i information om hvordan du kan blive certificeret træner, så findes der en vejledning på ca. 30 sider, som beskriver vejen dertil. Den kan bestilles hos mig.
www.cnvc.dk

Center for Nonviolent Communication (CNVC), en international nonprofit organisation med hovedkontor i USA. CNVC arrangerer Marshall B. Rosenbergs kursusvirksomhed, og coordinere det internationale arbejde.
www.cnvc.org

PuddleDancer Press' hjemmeside, det forlag som udgiver alle Marshall B. Rosenbergs bøger på engelsk, og formidler ressourcer til hele verden, bla. en lang række artikler til fri benyttelse.
www.nonviolentcommunication.com 

Arne Krogh Nielsens hjemmeside
www.neurovision.dk

 

"Take your time to understand. Don't just do something, be there."
- Marshall Rosenberg

Kirsten KristensenHimmelbjergvej 118680 RyTlf.: +45 40 35 09 55Mail: kirsten@livets-sprog.dk